sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Kirjontaa

En ole aikaisemmin kirjonut mitään 1:12, enkä tosin enemmälti isommassakaan mittakaavassa. Löysin tosi kauniita kirjottuja tyynyjä Pamela Warnerin Miniature Embroidery for the Victorian Dolls´House-kirjasta.
Tästä tyynystä ei tullut ihan samanlaista kuin mallista, en saanut millään mahdutettua kaikkia kuvioita samaan tyynyyn... Minulla taisi olla liian vahva lanka ja suuri neula. Kangas on puuvillabatistia, langat muliinilangan säikeitä. Vähän iso se on ja tikit näyttävät megapituisilta, mutta onpahan ensimmäinen pieni kirjontatyöni. Aion jatkaa harjoittelua, tämä oli kivaa vaihtelua puolipistoaddiktille.


Neidit mallailivat sitä teehuoneeseen. Kuvakulma on sama kuin pari päivää aikaisemminkin. Huoneessa on käymässä mööpleeraus, joka näyttää ottavan aikansa. Muut nurkat ovat täysin kuvauskiellossa! Aika isolta tyyny näyttää, mutta Vaili on tainnut antaa sille hyväksyvän tuomion eli tähän huoneeseen se passaa.

Ryhdyn selvittelemään joulukalenterin tilannetta. Kaikki te ihanat joulunodottajat, jotka ette mahtuneet kalenteriini: minä lähden tosi mieluusti mukaan vaikka pariswappiin tai johonkin muuhun kivaan juttuun! Eli jos et mahtunut mukaan kalenteriin, nykäise hihasta niin keksitään jotain! :O)

9 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Aivan ihana tyyny!

HoO kirjoitti...

On kyllä suloinen tapaus ;)

Tuulia kirjoitti...

Kaunis tyyny. Sopii tosi hienosti tekemääsi mattoon!

Outi kirjoitti...

Nyt Veikkolakin löytyy netistä :)

http://miniveikkola.vuodatus.net/

En lupaa säännöllisiä päivityksiä, mutta jos joskus piipahtaisit :)

Outi

Eliisa kirjoitti...

Upea!!! Niin herkkä.

Reetta kirjoitti...

Tuollahan on vielä luukku 11 vapaana? Eli yksi vielä sinne mukaan mahtuu? :9

Tippaliisa kirjoitti...

Kaunis tyyny!

Heli kirjoitti...

Ihana, ihana tyyny!!!
Tätä meidän pitää kokeilla joskus kerhossakin!

Piipa kirjoitti...

Kertakaikkisen upea tyyny!!