tiistai 23. joulukuuta 2008

Ilonaiheita!

Viimeisten kolmen päivän kalenteriyllätykset ehdin päivittämään vasta nyt. Viime päivät ovat olleet työn puolesta ja muutenkin sen verran hektisiä, että olen ollut välillä ihan pökerryksissä. Mutta mitä silloin tapahtuu, kun mielessä pyörii vähän sitä sun tätä, pientä huolta ja murhettakin? No tietysti postilaatikosta löytyy yllätys poikineen, joulutervehdys rakkailta harrastajatovereilta! Minulle kävi näin eilen ja oli pakko tirauttaa parit ilonkyyneleetkin, niin ihana oli yllätys! Tällaiset jouluterveiset minulle oli lähettänyt Tippaliisa:

Pukkikokoelmani karttui kertaheitolla koko pukkiperheellä! Isäpukki, äitipukki ja pieni kilipukki tulitikkulaatikon päällä! Suloisia! Lisäksi tuo ällistyttävä liina kuvassa: se on hädintuskin sormenpääni kokoinen ja silmukat ovat niin pieniä, että ne juuri ja juuri näkyvät. Voi että, ihanaakin ihanampia yllätyksiä,, kiitos Tippaliisa!


Ja nämä tunnistattekin, nukkekotimaailman haluttu keräilykohde eli Wooperin Mariaskoolit! Ihania, piti ottaa parit tanssiaskeleet skoolit kädessä, ovat niiiin pieniä, niin suloisia, kauniita, ihanan värisiä ja mitä vielä! Voi tätä keräilijän onnea ja voi että tätä iloa, kun nukkekotiharrastuksen parista on löytynyt näitä ihania harrastajaystäviä! Kiitos Wooper, nämä ovat rakkaan Wooper-kokoelmani helmiä! Ja siitä toisesta jutusta isoiso kiitos myöskin, se oli aivan hurmaava! Nyt se on jo takanreunalla, josko joku toisi sinne jotakin! :O)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voiko täydellisemmin joulua aloittaa kun on saanut näin ihania lahjoja!

tiina kirjoitti...

Moi Virpi, IHANAA JOULUA ja onnellista uuttavuotta sinulle ja perheellesi!!! Ensivuoteen <3

Tuula kirjoitti...

Hyvää Joulua Kurjenpolveen!

Maria kirjoitti...

Oikein suloista joulun aikaa sinnepäin!!