torstai 11. joulukuuta 2008

11. joulukuuta

Joulukalenteriluukustani löytyi tänä aamuna sievät enkeliaiheiset kynttilälampetit kynttilöineen! Näille löytyy paikka Vailin makuuhuoneessa.Minä olin askarrellut Minnan Joenmäenvuorenpajaan tällaisen kynttelikön. Jalka on koottu napista ja puuhelmistä, kynttilät coctailtikkuja, joihin liimasin langanpätkät sydänlangaksi. Mansetit ovat Flower Softia.


Liittyen Villasukka!-projektiini meillä kävi täällä paikallisen päälehden toimittaja kuvaajineen. Itse pääasian lisäksi he innostuivat kovasti Kurjenpolvesta ja kun esittelin jouluisiin tavaroihin puetun teehuoneen, ei ihmetyksestä tullut loppua. Himmeli, amaryllis, kyntteliköt, pikkutontut ja kaikki muut saivat osakseen hämmästelyä. Valokuvaaja kuvasi huonetta ja joulunajan lehdessä on sitten jossain vaiheessa huoneesta kuva. Aika kiva juttu! :O)

Rentoutin tänään itseäni järjestelemällä keittiönhyllylle aarteitani vähän parempaan järjestykseen. Wooperin astioita, uudet Bodo Henningin peltituusit ja ystäväyllätyksenä saamani Riikan ihanat koirankeksit ja muut herkut. Pöydän Mirkan tekemässä pullakorissa olevat rahkapullat ovat Lotalta synttäriswapista saamiani ja niin "eläväisiä", että pullahammasta kolottaa aina kun noita katselee!

4 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta:)

Heli kirjoitti...

Vau, pitääpä lukeakin joulukuun lehdet tarkkaan! Välillä kun jää kokonaan selaamatta.

Lotte kirjoitti...

Aivan ihanaa, että esittelit Kurjenpolvea heille! Se onkin nukkismailman yksi kauneimmista kokonaisuuksista!

ElliH kirjoitti...

No niin taas on hyvä syy avata aamukahvi pöydässä lehti! Odotan mielenkiinnolla!