perjantai 5. joulukuuta 2008

5. joulukuuta

Herahti vesi kielelle avattuani viidennen luukun: olen suklaansyöntilakossa aattoon saakka. Tämä minilevy säästetään Vailille! Lisäksi minikokoisia, supersöpöjä kiiltokuvia, joista voisi tehdä vaikkapa pikkutauluja.

Suklaansyönnin ohessa voi sitten lukea maailmankirjallisuuden klassikoista vaikka tätä Pikku Punahilkkaa! Aivan upea! Katsokaapa mitä sisäsivulla lukee:

En ole ennen nähnyt Riikamarian kirjoja. Tämä on aivan huippuihana! Minä laitoin Minnan kokoelmiin Aution lasilinnun, tällaisen vihreän. Olen lukenut että Joenmäenvuorenpajassa näitä keräillään, toivon, että tätä ei vielä kokoelmissa ole.


Sitten vähän jouluisaa kukka-asiaa. Viime vuonna Piipalta saamani amaryllis kukkii jälleen upeasti Kurjenpolvessa.

Tässä vielä pieni otos teehuoneesta, jonka nurkassa oleva sivustavedettävä taisi olla peräisin Cocosta. Uutta siinä on nyt kuitenkin tuo päällinen, isoäidinneliöitä ja pitsireunus. Pöydällä näkyy Katjan tekemät söpöt tuplatonttuset ja swapissa saamiani herkkuja.

3 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Huokaus... Kurjenpolvi jouluisessa asussaan on valtavan kaunis! vaikka ei muuta voisi olettakaan, onhan se muutenkin ;D

Ihania juttuja on paketeista taas kuoriutunut!

Piipa kirjoitti...

Kauniin jouluiselta näyttää Kurjenpolvessa! Ihania lahjoja kalenteristasi on tullut esiin, todella mukava taas seurata. Tuo kirja on kyllä supersuloinen!!!

Inkivääri kirjoitti...

Niin hellyttävän suloisia kaikki!