sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Vailin virittelyä ja jakkara tietenkin

Paljon hitaampaa ei homma enää voisi olla, viime viikkojen tuunailujen tuloksena Vailin puku on saanut tereet, valmisnauhaa Doloresista ommellen ja liimaten. Kohta tulee kiire, syksy on jo pitkällä ja suunnitelmissani oli vielä ulkovaatteetkin! Pikkunapit vielä odottavat ompelua ja rintarossi sopisi kaulukseen hyvin, mistähän sellaisen keksisi tehdä...

Vailin tukka alkaa kärsiä ja hapsottaa kaikesta nysväämisestä, mutta olen päättänyt että rouva puetaan nyt ja tukka kammataan sitten lopuksi. Tässä pukua näkyvillä takaa.

Ja vielä kerran kylppärissä kera uskollisten ystävien Ulvon ja Sylvin.


Mitäpä olisi postaus ilman jakkaraa? Tällaisen tein viimeksi, alkaakohan Vaili olla kallellaan Tildan suuntaan? Olisiko tuo vähän sellainen? En tiedä, mutta vähän ehkä näyttää siltä. En ole kyllä itse yhtään tildamainen, mutta tällaisen tein edelleen samoin ohjein, valmiiden sorvausjalkojen ja swappikankaan avulla. Näitä on kyllä tosi mukava tehdä!
10 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Tereet teki kyllä viimeistellyn silauksen Vailin pukuun! Tosi kaunis! Ja edelleen ihailen tuota solmuketta Vailin kaulassa :)

Jakkarakin on kaunis!

HoO kirjoitti...

Vaili on kyllä upea ilmestys! :) Ja jakkarakin hyvin suloinen.

Anonyymi kirjoitti...

Vailin asu se vaan paranee päivä päivältä :) Tuo takaosan helman leikkaus on tosi nätti

Maria kirjoitti...

Upea puku Vaililla! Saisiko rintarossin sellaisesta napin keskiosasta (niitä nappeja joissa muovisessa napissa on pieni koristeellinen metallikeskiö, jonka saa irrotettua)

Piipa kirjoitti...

Todella kaunis tuo Vailin puku, varsinkin tuo puvun takaosan helma on kaunis!!! Ja upea jakkara jälleen!

Heli kirjoitti...

Saisiko rintarossin väänneltyä rautalangasta ja helmistä?

Kristiina kirjoitti...

Onpa kerrassaan kaunis puku! Tuossa on varmasti ollut paljon työtä; on niin viimeisen päälle, että! Upea on jakkarakin!

epe kirjoitti...

Voi, että on hieno ja hyvin istuva asu Vaililla! Ja varmaan lämminkin. Vailin kotikin on niin kaunis kaikkine yksityiskohtineen... Olen ihan kade!
Kysyit siitä tiilikuviosta. Maalasin ensin pohjan terrakotalla, sitten mittasin ja viivoitin tiilikuviot lyikkärillä. Sen jälkeen sekoittelin maaleja ja maalasin periaatteessa jokaisen tiilen erikseen. lopuksi vetelin saumat ohuemmalla siveltimellä. Olihan siinä hommaa, mutta tein sen ns. urakkana, niin selvisin siitä parissa päivässä.

epe kirjoitti...

Hei taas, ja kiitos mielenkiinnostasi! Maalit ovat Kempeleen Biltemasta (maalintoimittaja vaihtuu, joten joten voi olla, ettei kaikkia sävyjä enää saa) ja talo oli maalausvaiheessa vielä levyinä. Onnistuu varmaan kootunkin talon maalaus, mutta voi olla työläämpää, kun käsi ei saa niin hyvin tukea. Lisää tuosta maalaamisestani: http://epen.vuodatus.net/blog/1170406

Julianna kirjoitti...

On kyllä todella kaunis puku!!
Itse ole tehnyt muutaman rintarossin sellaisesta valmiista koristenauhasta. Siinä on lankojen välissä jo "valmiita koruja". En osaa selittää, mutta löytyi ihan nappikaupasta. Oli kultaisen ja hopean sävyisenä, keskellä kivi/helmi.Leikkasin yhden osan pois ja taakse liimasin taivutetun rautalangan pätkän. Eli uudelleen puettavissa. :)