tiistai 16. syyskuuta 2008

Meän kerho ja onnenpotku

Meän tyärten minihuushollit-kerhomme kokoontui jälleen, kivaa oli, kiitokset kaikille! Ennen kerhon alkua swappasimme arvontatyyliin. Koska juuri nyt minulla jyllää jakkarakausi, tein tällaisen:
Ohje on edellisessä postauksessa olevasta lähteestä. Tuoli on ihan naturel, käsittelemätöntä vaneria. Jalat ovat valmiit sorvaukset. Ihana kukkakangas on synttärilahjaswapista. Minun jakkarani arpoi itselleen Anja. Minä taas sain HoO:n poimimia ihanan makoisia viinimarjoja koko ämpärillisen ja kuivattuja sieniä purkillisen. Ihania! Anja teki minulle vielä kerhossa talven c-vitamiinit appelsiinien muodossa.
Itse tuhersin kolmatta tuntia sipulisatsia. Olipas uskomatonta nähdä, miten sipulien pinta alkoi muodostua massakerroksia lisätessä, vaikka uskalsin sitä välillä vähän epäilläkin. Sipuleita niistä kuitenkin tuli, tällaisia:

Onni on potkinut niin perusteellisesti viime aikoina, eikä vähäisimpänä Tippaliisan ihana arpajaisvoitto: kaunis tilkkupeite ja ihana nalleliina. Kiitos Tippaliisa!
Loppusyksyn ohjelmaan kuuluu monenlaista hauskaa nukkekotirintamalla, josta lisää aina kun jotain tapahtuu. Yksi syksyinen piristysruiske ja ilon aihe on joulukalenterin suunnittelu. Tänä vuonna joulukalenteriparini on Minna ja Joenmäenvuorenpaja. Tunnustustakin olen saanut, kiitos Inkiväärille, joka ojensi minulle Karvisen peukutukset. Kiitos!6 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

Ihania mineilyjä ja saatuja ihanuuksia, nuo vitamiinit kuulostavat tällaiselle nuhanenälle todella hyvältä!

Auliina kirjoitti...

Voihan massaherkut sentään :) Hyvin on onnistuneet mineilyt teilläpäin!

Inkivääri, Finland kirjoitti...

Kaikenlaisia suloisuuksia taas:)

Heli kirjoitti...

Kiitos vielä tuhannesti tuosta upeasta sipulimateriaalista, Virpi! Täytyy katsoa, jos saisin sellaisen nipun niistä tehtyä:)

Minna kirjoitti...

Todella kivoja jakkaroita olet tehnyt!

Kristiina kirjoitti...

Oi, mitä oletkaan saanut! Mutta nuo sipulit ovat aivan oikean näköisiä!!!! Miten sinä ne oikein teit? Laitoitko siis useita ohkaisia kerroksia, ja maalasitko lopuksi, kun ovat kaikkinen raitoineen ja väreineen, niin luonnollisen näköisiä?