maanantai 12. tammikuuta 2009

Vuoden 1. kerhokerta

Kerhoilimme viikonloppuna meillä bunkailun merkeissä. Kivaa oli, kiitos kaikille! Erityiskiitos Hillelle, Peipposet olivat ihan murheellisia palatessaan ja kuullessaan, että olit jo lähtenyt!
Bunkailin Vailin kamariin tällaisen pikkumaton. Homma oli taas niin kivaa, että taidan yrittää tästä vähän toisenlaista versiota, joka mieleen putkahti tätä viimeistellessä.

Tässä yksityiskohtaisempi kuva. Kiitos Anjalle materiaalivaihdosta ja Hannalle kuviosta!


Osallistuin taannoin "Anna hyvän kiertää!"-tempaukseen. Yksi kolmesta ilmoittautuneesta eli Nanna sai yllärinsä, sipulipussin sipuleineen ennen joulua ja nyt alkavat olla valmiit Marian ja Tiinan pienet tervehdykset. Postia siis pian tulossa!

5 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Oih, on se kaunis! Vaili-tyynykin niin suloinen sängyn päällä. Itse en ole bunkailua vielä kokeillut kertaakaan. Tykkään tuosta mallista tosi paljon.

Piipa kirjoitti...

Ihailin myös tuota tyynyä, todella suloinen! Matto on myöskin kaunis!!!

Lotte kirjoitti...

Kaunis matto!

chrisse kirjoitti...

Kauniin bunkamaton olet sinäkin tehnyt.

katrilli kirjoitti...

Hei !

Voi miten kaunis bunka-matto! Ja ihania tyynyjä... Olen juuri tutustumassa bunka-kirjontaan ja haaveenani olisi alkaa tekemään mattoja tällä tekniikalla omaan nukkekotiini Vihervaaraan sekä tyttäreni nukkekoteihin Soivaan Kartanoon sekä Onnelaan.

Halauksin Katrilli