tiistai 13. tammikuuta 2009

Anna hyvän kiertää!

Osallistuin syksyllä Helin blogissa Anna hyvän kiertää!-tempaukseen. Sain Heliltä iiihanan kanervakranssin ja kauniin maton suloisesti pakattuna. Mikä ihana ja kaunis yllätys joka teki kyllä tosi mukavan mielen! Minun haasteeseeni vastasivat Nanna, Tiina ja Maria! Nannalle lähetin virkkaamani sipulipussin sisältöineen ennen joulua, Tiinan ja Marian yllätyksiksi päädyin tekemään pienet tyynyt isoäidinneliöistä. Yritin miettiä saajalle sopivia värejä ja päädyin sitten tällaisiin. Arvaattekos, kumpi on kummalle? :O) Juu, Maria vasemmalla, Tiina oikealla!

10 kommenttia:

wooper kirjoitti...

Aikamoinen kasa hyvää roiskahti tänne meillekin päin! :D Suurkiitokset ihan käsittämättömän ihanasta ylläristä!

Maria kirjoitti...

Kiitos Virpi! Ihana, ihana yllätys tosi harmaana päivänä :) täällä ollaan sairasteltu ja kylläpä piristi! Ja niin mun värinen!!!!

tiina kirjoitti...

ISO Kiitos Virpi täältäkin!!! Värit ovat juuri kohdallaan, ihanat ja ihana koko tyyny!

Heinis kirjoitti...

Löysin blogiisi Ravelryn kautta. Ihana löytö!

Merja kirjoitti...

onpas suloiset tyynyt!

HoO kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain :)

Merja kirjoitti...

Virpi huhuu-laitatko mulle sähköpostia,en muista sun sähkäriä enkä löytänyt sitä tähän hätään mistään....kysyisin sulta yhtä juttua....

Anna kirjoitti...

Ihant nämä sivusi.. Olivat yhtenä syynä, että aloin vihdoin toteuttaa omaa haavettani nukkekodista.

Marjo-Riitta kirjoitti...

Kävin pikavisiitillä tultuani kotiin, toisella kertaa viivähdän pitempään. Upeaa oli! Täällä ei edelleenkään paistanut aurinko. Palataan sukka-asioihn uudelleen myöhemmin.

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色