sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Kukkasia

Viikonloppuna kalenteriin oli merkitty isolla "Joulukalenteri". Tarkoitus oli saada se ihan valmiiksi, mutta vielä täytyy jatkaa ensi viikonloppuna. Seuraavana ollaankin jo melkein joulukuussa joten silloin täytyy olla jo valmista. Jännittävää, odotan innolla jo joulukuun 1. päivää! Kaikkien kannattaisi ryhtyä tähän hommaan joulukuu on tällä tavalla yhtä aattoa ja yllätystä joka päivä!

Piti siis tehdä loppuun kalenteri, mutta löysin Miniasiat mielessä-blogista upean kliivian, oli sitä tietysti ihan pakko kokeilla. Akryylein maalattua maalarinteippiä rautalankalehtiruoteineen, oranssiksi väritettyä vaaleanpunaista silkkipaperia, keltaiseen akryyliin dipattua lankaa ja kahvinpuruja. Kliivia eli punasarja on istutettu Wooperin ruukkuun.

En tiedä mihin tuo kamera tarkensi tällä kertaa, mutta tässä hitusen lähikuvaa kukkasista. Ainon tekeleessä oli kyllä selvästi enemmän yhteistä esikuvansa kanssa, mutta kyllä kai tämän kliiviaksi tunnistanee. Toisin kuin sitten tämä nk. joulutähti! OMG - tein näitä useammankin ja ihmettelin, miten nämä näyttävät vähän kummalliselta. Kun olin korjannut tuskartelujälkeni pois, googlasin joulutähden kuvan. Se kannattaisi kyllä aina tehdä ennen kuin ryhtyy puuhaan! :O) Joulutähteni on jotenkin typistynyt, liiskaantunut versio, jossa on reilumpi köntsä voita heteiden tilalla. Tässä yksi muutamasta yrityksestä, ruukku on taas Wooperin taattu ihanuus.

Askartelu tai siis tuskartelu on hauskaa, näkeehän sen näistä lopputuloksistakin! :O) Siinä vierähtää helposti tuntinen jos toinenkin ja kaikki muu maallinen unheutuu.

11 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi upeus! Pikkuruiset kukkaset on sitten kauniita!

Aino kirjoitti...

Kiva, kliiviani sai kaverin! Hyvin onnistui tuo sinunkin - mainiosti tunnistaa. :) Joulutähdet mulla onkin vielä ihan kokeilematta.

Auliina kirjoitti...

Hieno tuli kliiviasta ja toki joulutähdenkin tunnistaa :)

epe kirjoitti...

Kukat ovat oikein onnistuneet. Niin, kyllä tuo Googlen kuvahaku on monesti korvaamaton näissä minihommissa. Jospa tuo joulutähti onkin jokin Nana-lajike!?! ;)

Piipa kirjoitti...

Upeita kukkasia, täydellisiä!!!

Anni kirjoitti...

Aivan ihania kukkasia!

anja kirjoitti...

Hei..Ai sä ootkin puuhastellut kotona yksinäsi? No, blogeista näkee mitä me saimme aikaiseksi. Mun omasta ei vielä, koska sattuneista syistä en kykene niin pitkään koneella työskentelemään.. toistaiseksi. Onneksi oma kalenterini pääsi matkaan viime viikolla. Olen 3 pv s-lomalla.. :(

Merja kirjoitti...

Oi,mun pitäis kanssa yrittää joulukukkasia,vaikka saattaa olla että jää tekemättä,noi kukkaset ei ole mun omin ala ehkä.Kaunis joulutähti on joka tapauksessa ja tuo toinen kukka myös.Harmillista,ettet joutanut kerhoon,olisithan voinut kukkia tehdä sielläkin.Olit ajatuksissamme ja jopa Charlotta sanoi tänä aamuna "Virpi ei sitten ollut siellä kerhossa!"
Nähdäänkö me seuraavan kerran teillä kerhon merkeissä?

Kristiina kirjoitti...

Että on upea, niin oikean näköinen!!!

Merja kirjoitti...

Hei Virpi...joskus oli puhetta Green leafin taloista,sattumalta eksyin sivuille joka niitä myy,suomessakin.Hurjan suloisia taloja,vaikka aika pieniä.tiedätkö tuon sivuston jo?(pitää itekin mennä sivuhistoriaan,että muistuu mieleen...)
:)

Piipa kirjoitti...

Tunnustusta sinulle blogissani! :)