keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Joulukalenteri

Tämän vuotisen joulukalenteriparini Minnan lähettämät kauniisti koristellut pikkupaketit saapuivat! Kyllä oli peipposissa pitelemistä, että söpöt paketit saivat jäädä vielä avaamattomiksi. Niitä järjesteltiin -koottain, numeroittain, ihan muuten vain. Ihania, joulukuusta tulee jälleen yhtä juhlaa ja riemua! Minnan paketissa oli lisäksi enkelisuklaarasia, joka sattuneesti ei löytynyt enää kuvaan! :O) Omat pakettini lähtivät myös matkaan ja ne näyttivät tällaiselta:
Jännittää - tulisipa se 1. joulukuuta pian! Yritän taas ylläpitää joulukalenteria sivuillani melkein päivittäin. Viimevuotiseen kalenterivaihtoon Rauhaniemen Kristiinan kanssa voit tutustua täällä!

Pippurinen Piipa oli muistanut minua tunnustuksella! Kiitos Piipa! Piipan oma blogi on vailla vertaansa, niin hauska ja elävästä elämästä, että siihen jää koukkuun. Olen myös suuri ruusukuppien ihailija (vaikka itse olen täysin ruusukupiton) - Piipan blogista omaksuttua tämäkin! Kiitos!


1 kommentti:

Hannajaleijona kirjoitti...

Hei Virpi!

Anteeksi kun häiriköin näin blogisi kautta, mutta olisiko sinun mahdollista, aikaa ja huvittaisiko osallistua nukkekotiwikin joulukalenteriin? Kurjenpolven joulunvietosta olisi mahtavaa saada kuva kalenteriin. Vanhoja kalentereja löytyy täältä:http://nukkekoti.pbwiki.com/joulukalenteri2006 ja täältä:http://nukkekoti.pbwiki.com/joulukalenteri2007 ja tämänvuotinen täältä:http://nukkekoti.pbwiki.com/joulukalenteri2008
Minä voisin laittaa kuvasi wikiin, jos se tuntuu hankalalta, eli kuvan ja tekstin voisi myös lähettää suoraan minulle (nimi yhteenkirjoitettuna at hotmail.com).
t.Hanna Meronen/wikikalenterin emo 2008