tiistai 29. huhtikuuta 2008

Syntymäpäiväswap 2008

Olen ihan mykistynyt avatessani ja ihmetellessäni saamiani syntymäpäivälahjoja Nuket-listan synttäriswapista. Kirjekuoret pullistelivat mitä ihanaisempia ja hienompia juttuja. Kiitän jokaista osallistunutta sydämeni pohjasta, näitä synttäreitä en unohda koskaan! Selvisi myös, että nukkeni Vaili Orvokki on sattuneesti saman päivän syntymäpäiväsankari, häntä muistettiin nimittäin swapissa myös!
Ottamani kuvat eivät pysty tuomaan oikeutta kaikille hienouksille, mitä paketeista paljastui. Toivon kuitenkin, että otatte hyvän asennnon ja nautiskelette, luvassa hauskoja, taitavia ja kerrassan upeita juttuja!

Tean Tuutivillasta tuli mm. upeat liinavaatteet, printtityyny ja joutsen. Kettuemon paketista paljastui mm. printtejä, kaulakoruja, itse tehdyt saippua ja pesuainepurnukat sekä nauhoja ja kranssi. Kaisa oli virkannut alushousut ja mekon sekä pitsiä, lisäksi mukana oli mm. roosansävyisiä kankaita.

Anutiinan paketissa oli mm. pitsejä, ruusuja, nauhoja ja hilpeä tipu rairuohoineen. Mimiko lähetti kirjoja, henkarin sekä virkatun päiväpeiton ja tyynyn. Laura Pikkuvähästä lähetti kirjekuorikäsilaukun, aurinkovarjon sekä sievän potan.

Ame Pikkutalosta lähetti materiaalia, maton, perunakattilan ja upeita herkkuja sekä miekkoja (Vailin harrastus?). Mairelta sain tauluja sekä ajankohtaista muotia Moda-lehden muodossa sekä Åland-sanomalehden. Maarittin paketista paljastui kirje Vailille: Hei Vaili! Lähetän Sinulle lahjan, joka kaikille konttoristamme eläkkeelle lähtijöille on annettu. Muotti on otettu siitä omenasta jota haukkasit ja luulit kadottaneesi. Tytöt halusivat helpottaa kihtiäsi ja osallistuivat lahjaan myöskin. Leppoisia eläkepäiviä. Aufiidersseen, johtaja. Hotapulveria, kamfeeritippoja, tekarit ja kunnollinen harja ja muki niiden huoltoa varten. Kylläpä konttorissa ollaan ajattelevaisia! :O)

Susanna Glencroftista oli pakannut tulitikkurasiaan taidokkaan kukkasen ruukussaan. Katjaliini lähetti kassin ja kynnysmaton ja Hanna sateenvarjon, mekon ja laukun ja hirmuisesti muutakin.

Wooperilta sain kukan ruukussaan, kankaita ja kivaa paperinarua askarteluun. Jossu83 lähetti mm kukan, askartelumateriaaleja ja karkkeja. Hannalta sain sateenvarjon, Vaili sai mekon ja käsveskan sekä muuta mukavaa!

Mustix lähetti minulle nauhojen, kankaan ja aidakankaan lisäksi kukka-amppelin, jota muistelisin kuolanneeni hänen blogissaan. Mustixin paketissa oli muuten pientäkin pienempi kisukortti. Olga oli mm. paitsi päällystänyt kunnolliset voileivät hiukopalaksi Vailin yöpöydälle, myös kirjonut nimikoidun tyynyn Vailille! Mirka oli pujotellut rautalangasta leipäkorin, mukana oli myös pieni liina ja materiaaleja.

Laran paketista löytyi Vailille kaksi laukkua, pulloaihio sekä ihania kankaita. Sarianna oli tehnyt niin ikään Vailille mekon essuineen ja oheistanut mukaan monenlaista materiaali. Tiina Käsin-tehty oli nikkaroinut postilaatikon ja virkannut hartiahuivin, mukana oli myös mm. pitkä ruusu kauniisti sellofaanissa.

Saana oli paketoinut mm. pitsejä, ihania kukkapuncheja sekä kirjoja. Minna K oli mm. tehnyt tervetuloakyltin sekä linnunpöntön Kurjenpolven tulevalle pihamaalle sekä leiponut piirakan.

Päivin paketista paljastui mm. kakkua, leikkuulauta nauhoja, kynttilänjalkoja ihanine jalustoineen sekä pikkuinen vispilä. Tiina H oli virkanut pitsiliinan ja muovaillut keramiikasta kauniin kulhon sekä vadin, mukana oli paljon muutakin.

Meerikkan paketista löytyi sydänkehys ja ihana lokki! Lisäksi paljon tarvikkeita askarteluun ja tuunailuun. Arjan paketissa oli moneen soppaan vihanneksia, tuohikori, kukkasia ja liina.

Katrin paketti sisälsi virkkauksia monenlaisia, ihania ruusuja ja pikkuisia perhosia vaikka seinäkoristeiksi. Lisäksi vaikka kuinka paljon materiaaleja askarteluun.

Lotan paketissa oli mm. käsintehty upea peili, ruusuja, rahkapullia, kurpitsoja korissaan ja paperinukkeja. Kirsi oli tehnyt Vailille upean mekon henkariin ja mukana oli paljon materiaaleja askarteluun.

Anja Kuuralehdosta ei osallistunut synttäriswapiin, mutta sain häneltä ihanan vessapaperirullatelineen!
Kiitos kaikille teille, teitte päivästäni ikimuistoisen!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iloiset syntymäpäiväonnittelut, Virpi!
Kyllä tällaiset "minisynttärit" ovat ikimuistoiset!

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät Synttärionnitteluni Sinulle, Virpi!

Anonyymi kirjoitti...

Iloista vappua teille! Kiva, että hampaat sopivat!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan uskomattoman hienoja lahjoja! Kyllä on käytetty kekseliäisyyttä noiden lahjojen mietinnässä :) Juku, hampaatkin :D

Anonyymi kirjoitti...

Moi moi!! Toivottavasti se mekko ja essu sopi mummolle kunnolla. Vaikea tehdä asua kun ei tiiä kunnolla oikeaa kokoa. :o)
*Sarianna*

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! Kyllä moinen ihanuuksien määrä vetää mykäksi!

Inkivääri kirjoitti...

Mukavaa, rentouttavaa ja aurinkoista kesää sinulle:)