tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulu eteisessä?

Nukkekotiinkin tulee taas joulu, minun osaltani varsin vähäisin ponnisteluin. Kai jo vuosi sitten aloitettu nukkekodin suursiivous ei ole edennyt puusta pitkään, joten ainoa vaihtoehto on pönkätä Vaili ja Vieno joulunviettoon eteiseen. Varsinaisesti joulu tuli kuitenkin näin ilahduttavassa muodossa:
Kyllä, täydellinen setti Burberryä 1:12-koossa! Katsokaa nyt: matkalaukussa on nimikyltti, ballerinoissa ruutukuosipohjalliset ja iik tuota olkalaukkua ja sateenvarjoa! Voi ihmeellisyys, miten pientä ja täydellistä! Kiitos Lotte, lähetyksesi on ihan uskomaton! 

Meidän täytyy vakavasti harkita, voimmeko jatkaa tämän "kodinhoitajan" kanssa... 

Hyvää ja rauhallista joulua nukkekotiystävät!

7 kommenttia:

Eemaiva kirjoitti...

Voi miten upeat nuo Loten Burberryt!
Oikein iloista Joulua =)

Marianne kirjoitti...

Ihanaa kun tämäkin blogi "herää henkiin"! ;)
Leppoisaa joulua!

PILAR6373 kirjoitti...

Me encanta el conjunto Burberry!!!
Feliz Navidad!!!
Besos.

Lotte kirjoitti...

Ihanaa joulua Kurjenpolven neideille!

Anne kirjoitti...

Oikein Hyvää Joulua myös sinne!

Mi mundo de miniatura kirjoitti...

Es una escena maravillosa! Me encanta el juego de bolsos!!

Kristiina/Käsin tehty Ihan Itse kirjoitti...

Voi hyvänen aika, Virpi, ovatko Vaili ja Vieno vieläkin pöngättynä eteiseen? No, siitäkin huolimatta Rauhaniemen väki toivottaa neideille oikein rauhallista ja menestyksekästä uutta vuotta 2016! Kukahan kanojakin nyt hoitaa, kun taloudenhoitaja on lyönyt aivan lossiksi? Pikaista normaalielämää Kurjenpolveen kaipailee Kristiina (muutettiin miehen ja koiran kanssa vajaa 2 v. sitten Naantaliin, samoin tietysti koko Rauhaniemen huusholli)ja apteekkari Tigerin perhe sekä ruustinna Rosa miehineen. Pidetäänpä yhteyttä ja arvon neidit, Vaili ja Vieno tervetuloa katsomaan uutta makuuhuoneen ilmettä ja juomaan kaffetta.