maanantai 11. toukokuuta 2009

Vuoden koiranmuonat = paaaljon euroja vaikka nukkekoteiluun!

Juu, ihan OT, mutta blogikoira Kerttu osallistui Pohjolan Sanomien "Maakunnan kaunein koira"-kisailuun ja tarvitsemme juuri sinun äänesi! :O) Äänestys tapahtuu netissä ja palkintona on voittajahauvalle vuoden koiranmuonat! Siinäpä olisikin huippupalkinto ja mikä parasta, siinä säästyisi sen verran euroja, että ne voisi sijoittaa esim. nukkisteluun! Siispä klikkaa Posariin ja napsauta äänesi albuumista 5 löytyvälle Kertulle! Ja tämän näköinen koirulihan oli kyseessä, ihan söpökin vielä siis. Joku Kurjenpolven vanhoista tutuista saattaa muistaa, että ko. rellulla on kontollaan Vailin alkuperäisen hiuspehkon syöminen. Mutta ei muistella sitä nyt!


Ole hyvä, kilpailulinkkiä saa vapaasti levittää eteenpäin!

4 kommenttia:

Tippaliisa kirjoitti...

Äänestin Kerttua tietenkin, terveisiä Kertulle meidän kissalaumalta (6). Minkähänlainen show siitä syntyisi, jos kaverit kohtaisivat? Toivottavasti heillä olisi hauskaa...

Merja kirjoitti...

hih,,,pitää ettiä Kerttu galleriasta.voisitko skannata posarin jutun meidän näyttelystä,en pystynyt lehteä kattomaan missään?

Taiju kirjoitti...

Kerttu sai ääneni, toivotaan onnea ja menestystä! Sekä kaksi- että nelijalkaiset pohjoisen asukkaat saavat sympatiani, olen lapsena asunut Ylitorniolla ja minulla on sieltä ihania muistoja!

Eeva kirjoitti...

Hei!
En ole blogissasi paljon tainnut vielä kommentoida.. Niin sellaista kysyisin, että oletko hyvä virkkaamaan? :D Tai tunnetko jonkun? Kuulostaa vähän oudolta, luetko blogini toiseksi ensimmäisen postauksen? :)